Talo Naruskalla

Talo Naruskan kylällä kauniilla paikalla Naruskajoen törmällä, josta aukeaa näkymä Karhutunturille.

Majoitustilat 10-12 hengelle

Vuokrattava talo on peruskorjattu maalaistalo, jonka sisäseinät ovat jykevää piilutettua hirttä. Talossa on alakerran makuuhuone, iso valoisa pirtti, keittiö, vessa ja sähkösauna. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta. Lisäksi pihapiirissä on viihtyisä hirsiaitta, ulkovessa sekä hieman kauempana erillinen rantasauna.

Päärakennuksessa on yöpymismahdollisuudet kymmenelle henkilölle ja pihan hirsiaitassa kahdelle henkilölle. Vieraat tuovat omat lakanat.

Varustelu

Pirtti: leivinuuni, tv, radio

Keittiö: sähkö- ja puuhella, mikroaaltouuni ja jääkaappi-pakastinyhdistelmä, kahvinkeitin ym. Täydellinen astiasto isollekin porukalle.

Saunaosasto: sähkösauna, suihku, pyykinpesukone.

Muuta: sähkölämmitys ja vesijohto

Kalastus, metsästys, retkeily

Naruskajoella on hyvät kalastusmahdolisuudet. Joen kalalajeina ovat harjus, taimen, siika, hauki ja ahven. Kalastukseen tarvitaan Naruskan osakaskunnan tai Ylä-Kemin yhteislupa. Rannassa on vene majoittujien käytettävissä.

Metsästykseen laajat valtion ja Sallan yhteismetsän metsästysmaat.

Hienot retkeilymahdollisuudet Naruskan ja Tuntsan tuntureilla. Paikka sopiikin erinomaisesti, metsä- ja kalamiehille, retkeilijöille, marjastajille ja perheille. Talvisin on hyvät hiihto- ja moottorikelkkailumahdollisuudet. Moottorikelkkareitit kulkevat vieressä, hoidettuja latuja ei ole.

Talonvuokrauksen yhteydessä on mahdollista vuokrata moottorikelkka.